Welkom bij de klantenservice van 360 Antivirus Pro!

technical support

Technische Ondersteuning

Stel uw antivirussoftware in

account support

Accountondersteuning

Los uw vragen op met experts.

billing support

Facturering Ondersteuning

Los uw factureringsproblemen moeiteloos op

Neem contact met ons op om uw vragen op te lossen!

Uitgebreide Bescherming

Neem contact met ons op via e-mail ([email protected]) of bel ons met het nummer dat in de voettekst staat. We zijn hier om te luisteren en te helpen!

Kundensupport rund um die Uhr

Ons klantenserviceteam staat 24/7 voor u klaar om uw vragen en verzoeken te beantwoorden. Voel je vrij om ons op elk moment en overal te bereiken.

60-tägige Geld-zurück-Garantie

Wenn Sie innerhalb der ersten 60 Tage nach dem Kauf mit unserer Antimalware-Software nicht zufrieden sind, garantieren wir Ihnen eine Rückerstattung des vollen Kaufpreises.

Hulp nodig? Neem contact met ons op: Wij zijn online 24/7

Bij 360 Antivirus Pro zijn we toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke klantenondersteuning. We begrijpen dat vragen, zorgen en technische problemen op elk moment kunnen ontstaan, dus ons ondersteuningsteam is beschikbaar online 24/7.

Hoe kunnen wij u helpen?

Of u hulp nodig heeft met productverzoeken, probleemoplossing, facturatievragen of iets met betrekking tot onze beveiligingssoftware, ons team is er om u te helpen. Wij zijn trots op onze snelle responstijden en streven ernaar om uw vragen efficiënt op te lossen, zodat u weer kunt genieten van onze producten met gemoedsrust.

Warum sollte ich mich für 360 Antivirus Pro entscheiden?

Met eersteklas functies, proactieve beveiliging en toegankelijke klantenservice is het een betrouwbare en krachtige virusoplossing voor de pc. Es hilft Benutzern, sicher im Internet zu surfen und ihre Online-Aktivitäten durchzuführen, ohne Angst vor einer Infektion haben zu müssen.

minimal

Zuverlässig und effektiv

Unser hochmoderner Malware-Entferner hat jedem Benutzer ein Lächeln ins Gesicht gezaubert und sorgt für völlige Sicherheit bei seinen digitalen Aktivitäten.

proven track record

Nachgewiesene Erfolgsbilanz

Ontelbare gebruikers profiteren van onze slimme virusverwijderingssoftware, waardoor het hun eerste keuze is in de strijd tegen alle soorten digitale bedreigingen.

Advanced Web Protection

Geavanceerde webbescherming

360 Antivirus Pro bevat een geavanceerd webbeschermingsmechanisme om schadelijke programma’s te blokkeren wanneer je online activiteiten onderneemt.

Veelgestelde vragen

Deze antwoorden kunnen helpen.

Het is een krachtige antivirussoftware die complete beveiligingsoplossingen biedt voor IoT-apparaten, waaronder computers en tablets die het Windows-besturingssysteem gebruiken. Het beschermt je apparaten tegen malware, spyware, virussen en andere gevaren van het internet. Het biedt gebruikers voordelen zoals realtime scannen, malwareverwijdering, webbescherming en systeemoptimalisatie.

De zeer geavanceerde programmering van onze systeembewaker vindt, lokaliseert en verwijdert alle gevaarlijke computervirussen en kwaadaardige programma’s. Het monitort voortdurend je systeem en controleert alle actieve bestanden en applicaties als onderdeel van het malwareverwijderingsproces. Als er aanwijzingen zijn van virussen of malware, voorkomt het deze onmiddellijk en verwijdert ze efficiënt. Uw systeem zal veilig zijn als u onze robuuste pc-beveiligingstool gebruikt.

Absoluut! Onze uitgebreide virusoplossing is ontworpen om naadloos te integreren met verschillende Windows-besturingssystemen, waardoor de compatibiliteit tussen verschillende versies onberispelijk is. Ongeacht welke versie je gebruikt, onze oplossing levert topprestaties en efficiëntie voor jouw specifieke behoeften. Met onze digitale bewaker kunt u een uniforme en consistente gebruikerservaring op al uw apparaten ervaren, wat soepele interacties en moeiteloze productiviteit mogelijk maakt.

Ja! Je kunt onze antimalware-software uitproberen voordat je het koopt. Wij bieden u de mogelijkheid om de kracht van onze geavanceerde antimalware-oplossing te ervaren met een probleemloze, tijdelijke gratis proefperiode. Wij geloven in het versterken van onze gebruikers zodat zij weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hun cybersecurity, en daarom bieden wij deze proefsessie aan. Tijdens de gratis proefperiode kunt u alle functies en voordelen van ons malwareblokkerprogramma verkennen en getuige zijn van de uitzonderlijke prestaties in het beschermen van uw digitale wereld.

Bij 360 Antivirus Pro bieden we trots een geld-terug-garantie van 60 dagen op onze virusverwijderingssoftware. Wij zetten ons in om u topklasse bescherming te bieden en uw volledige tevredenheid te waarborgen. Als u binnen 60 dagen na uw aankoop merkt dat onze software tekortschiet in volledige bescherming van uw pc of niet de verwachte resultaten levert, staat ons toegewijde klantenserviceteam voor u klaar om u te helpen met een probleemloze terugbetalingsprocedure.

Onze slimme antimalware-software wordt meerdere keren per dag automatisch bijgewerkt. Met elke update ontwikkelt het nieuwe virusdefinities en handtekeningen in zijn database om effectief nieuwe virussen en malware te bestrijden. Het is meedogenloos in zijn streven om uw waardevolle gegevens te beschermen en een naadloze computerervaring te bieden. Ervaar daarom de geavanceerde technologie die onze computerbeschermingssoftware onderscheidt in het versterken van uw systeem met het ultieme niveau van beveiliging dat het verdient.

No! Het heeft helemaal geen invloed op de systeemprestaties. 360 Antivirus Pro is zorgvuldig ontworpen om geen impact te hebben op de prestaties van uw systeem. Het is geoptimaliseerd om systeembronnen alleen te gebruiken wanneer dat nodig is. Als gevolg hiervan blijft uw systeem soepel draaien zonder enige belasting of stress te ervaren terwijl het verschillende programma’s tegelijkertijd uitvoert. Met zijn lichte ontwerp draait het soepel op de achtergrond zonder problemen te veroorzaken voor de andere actieve programma’s.

Wees gerust. Ons onvermoeibare klantenserviceteam staat 24/7 voor u klaar. Ongeacht wanneer of waar je hulp nodig hebt, we zijn slechts een bericht of telefoontje verwijderd. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer of het bedrijfs-e-mailadres dat op onze website staat. Geniet van onze snelle en responsieve service terwijl we uw zorgen snel aanpakken en ervoor zorgen dat uw problemen op de juiste manier worden opgelost.

Ja, je kunt onze malwareoplossing eenvoudig op meerdere apparaten gebruiken. Of je nu Windows 7, 8, 10 of latere versies gebruikt, onze oplossing past perfect aan op elk besturingssysteem en verbetert je digitale ervaring efficiënt. Zeg dus vaarwel tegen compatibiliteitsproblemen en omarm moeiteloos de vrijheid om te werken op verschillende besturingssystemen. Geef uw apparaten kracht met onze veelzijdige antimalware systeemoplossing voor een naadloze en harmonieuze computerervaring.

Ja! Onze pc-beveiligingssoftware is een ideale keuze voor bedrijven van alle groottes. Het biedt volledige beveiliging tegen alle online bedreigingen, zoals phishingaanvallen, kwaadaardige programma’s, systeemvirussen en malware. Met behulp van onze geweldige systeembeveiligingstool kan uw onderneming, evenals de medewerkers die erin werken, al hun online activiteiten met een gerust hart uitvoeren.

We geven prioriteit aan uw tevredenheid door ervoor te zorgen dat al uw zorgen snel worden aangepakt. De bovenstaande FAQ’s behandelen een breed scala aan vragen, waaronder compatibiliteit, functies en klantenservice, om u van de nodige informatie te voorzien. Als u echter nog aanvullende vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, staat ons toegewijde klantenserviceteam altijd voor u klaar. Wij zijn hier om u door elk aspect van ons product te begeleiden, zodat u de kenmerken en voordelen ervan duidelijk begrijpt.