Systeemvereisten?

Windows-besturingssysteem

De systeemvereisten omvatten Windows 7, 8, 10, 11 en de 365-versie met alle nieuwste updates, hotfixes en services.

Geheugen RAM Vereisten

Je zou minstens 2GB RAM in je computer moeten hebben om 360 Antivirus Pro te installeren. Als het meer RAM heeft dan de minimale vereiste, dan is dat een pluspunt voor jou. Het zal de algehele systeemprestaties verbeteren en verschillende bewerkingen tegelijkertijd op uw apparaat uitvoeren. Als gevolg hiervan zult u in staat zijn om alle taken efficiënt uit te voeren zonder vast te lopen of te worden tegengehouden.

Schijfruimte

Je moet minstens 1,5 GB vrije schijfruimte op je apparaat hebben om deze antivirussoftware efficiënt te kunnen installeren en draaien. Deze ruimte is noodzakelijk om de antivirussoftware in staat te stellen zijn beveiligingstaken uit te voeren, nieuwe bestanden aan te maken tijdens deze activiteiten en de geïnfecteerde bestanden in quarantaine te plaatsen.

CPU (Processor)

Je kunt 360 Antivirus Pro installeren op bescheiden processors, waaronder Intel AMD Athlon 64 tot snellere versies met de nieuwste technologie.

Browser

U heeft Internet Explorer 11 of de nieuwste versie nodig om de software correct te kunnen uitvoeren. Zorg ervoor dat je het op je pc hebt staan. Zorg er ook voor dat je een veilige internetverbinding gebruikt.