Krijg de beste gratis antivirussoftware voor Windows 11.

Download 360 Antivirus Pro voor zorgeloos internetten.

malware detection

100% Malwaredetectie

Activate security tools

Ongeëvenaarde PC-beveiliging

Threat Response

Snelle Bedreigingsreactie

Suited for Windows

Windows OS Vriendelijk

easy to use

Gebruiksvriendelijke functies

Bewapen uw Windows-pc met robuuste antivirussoftware om veilig te blijven.

360 Antivirus Pro biedt essentiële tools voor uw apparaten om proactieve anti-malware en beveiligingsoperaties uit te voeren. Het is een gratis antivirus voor Windows 11 en biedt premium tools om je pc schoon te houden van dodelijke virusaanvallen en malware-infecties. Het stelt je pc in staat om:

  • Stel snelle, diepe en aangepaste malware-scans in,
  • Controleer mediabestanden, documenten en downloads op virussen.
  • Volg verdachte activiteiten met gedragsanalyse,
  • Beperk zero-daybedreigingen met heuristische analyse,
  • Plan scans in tijden dat je niet actief bent.
  • Scant archieven om verborgen virussen te detecteren en te verwijderen,
  • Pas scans aan om externe media en schijven te analyseren.
  • Stel grenzen aan repetitieve diepgaande analyses van submappen.
  • Schakel realtime bescherming in om 24/7 beveiligingscontroles uit te voeren.
  • Schakel overbodige software uit om de prestaties van de pc te verbeteren.

Geniet van algehele bescherming met 360 Antivirus Pro.

360 Antivirus Pro omvat geavanceerde technologie en geavanceerde beveiligingsalgoritmen om uw internetapparaten te beschermen tegen complexe malware-aanvallen. Het biedt je essentiële beveiligingsfuncties om je apparaat van de nodige bescherming te voorzien. Het biedt je de volgende functies:

Real Time Protection

Bescherming in Real Time

Realtimebescherming houdt uw computer voortdurend in de gaten om malwarebedreigingen te detecteren en te voorkomen. Het voert virusdetectie-operaties op de achtergrond uit, waaronder netwerkverkeer, bestandsanalyse en verschillende interne activiteiten.

protection anti spyware

Spywarepreventie

Antispyware is een essentieel hulpmiddel dat spyware en trackers van je pc detecteert en verwijdert. Het voorkomt dat kwaadaardige software persoonlijke gegevens verzamelt en houdt je internetactiviteiten op je apparaatsnetwerk in de gaten.

Anti Ransomware

Ransomware bescherming

Het beschermt je apparaat tegen ransomware-aanvallen en voorkomt dat ze je bestanden, kritieke gegevens en toegangspunten versleutelen. Het zoekt naar ongeautoriseerde bestandswijzigingen, verdachte activiteiten en patronen om de ransomware te vangen.

Better Performance

Maximaliseer prestaties

Het is een lichtgewicht pc-beschermingsprogramma dat weinig ruimte in beslag neemt en zijn taken op de achtergrond uitvoert zonder de systeemsnelheid in gevaar te brengen. Bovendien optimaliseert het systeembronnen om maximale prestaties te faciliteren.

Browser Safety

Veilig Browsen

Het beschermt je browser tegen risicovolle en kwaadaardige websites die virussen en malware bevatten. U ontvangt directe riswaarschuwingen als u onveilige of schadelijke online platforms bezoekt, zodat u volledige browserbescherming krijgt.

Heuristic Analysis

Geavanceerde Bedreigingsanalyse

Heuristische analyse detecteert zero-day bedreigingen en eerder onbekende malware die zich op de pc verstopt onder valse namen. Het observeert bestandsgedrag, automatische bestandswijzigingen en acties om potentiële malwarebedreigingen te identificeren.

Email Protection

Web E-mailbeveiliging

Het scant je e-mailinbox om spamlinks, kwaadaardige bijlagen en bestanden te identificeren en controleert op de aanwezigheid van virussen. Het voorkomt dat deze kwaadaardige links je naar schadelijke websites en gevaarlijke online bronnen leiden.

Automatic Updates

Automatische updates

Het biedt automatische updates voor malwaredefinities om je apparaat altijd klaar te houden om met de nieuwste malwarebedreigingen om te gaan. Nieuwe updates verhelpen bestaande beveiligingspatches, recent ontwikkelde kwetsbaarheden en malwarebedreigingen.

Bescherm wat het belangrijkst is en beveilig je digitale leven.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare cybersecurityoplossing om je digitale leven te beschermen, de systeemintegriteit te waarborgen en online privacy te garanderen, is 360 Antivirus Pro een ideale optie. Het is een van de beste gratis antivirussoftware voor Windows 11, die essentiële online bescherming biedt tegen dodelijke cyberaanvallen zoals trojans, spyware, ransomware, keyloggers, hijackers, trackers, e-mailspam en complexe kwaadaardige software.

360 Antivirus Pro maakt gebruik van state-of-the-art technologie, geavanceerde beveiligingsalgoritmen en innovatieve tools om uw computers, laptops, tablets en andere op Windows ondersteunde apparaten te immuniseren tegen fatale malware-invasiës. Bovendien beschermt het de gegevens van je apparaat, foto’s, video’s en documenten tegen virusbeschadiging, ongeautoriseerde wijzigingen en informatielekken. Download en installeer daarom dit intelligente cybersecuritytool op uw pc om zorgeloos op het internet te surfen en een probleemloos digitaal leven te ervaren.

Veelgestelde vragen

Deze antwoorden kunnen helpen.

Windows 11 heeft extra antivirussoftware nodig om het te beschermen tegen dodelijke malware en virusinfecties. Hoewel het is uitgerust met een ingebouwd beveiligingssysteem, is dat niet voldoende om de complexe cyberdreigingen het hoofd te bieden. Cybercriminelen blijven experimenteren met het genereren van nieuwe kwaadaardige bedreigingen om de traditionele bescherming van een systeem te omzeilen. Uiteindelijk vinden ze de kwetsbaarheid en verspreiden ze het virus naar elk systeem. In een dergelijke situatie moet je extra software hebben die kan omgaan met deze nieuw ontwikkelde kwaadaardige programma’s en je pc ertegen kan immuniseren. Daarom biedt het robuuste beschermingsmechanismen en een voortdurend bijgewerkte database om de nieuwste virusbedreigingen aan te pakken. Robuuste antimalware is essentieel om om te gaan met complexe cyberdreigingen en kwaadaardige software.

360 Antivirus Pro biedt essentiële tools en functies om uw computers, laptops en tablets te beschermen tegen dodelijke malware-aanvallen. Het biedt premium tools en technologie om je pc te immuniseren tegen kwaadaardige bedreigingen. Je krijgt realtime bescherming, diepgaande systeemscans, heuristische analyse, een opstartbeheerder en browserbescherming om je virtuele deuren veilig te houden. Door deze proactieve functies ontvangt uw systeem algehele bescherming.

Of je nu offline of online bent, het helpt je om de integriteit van het systeem, online privacy en gegevensbeveiliging te behouden. Je geniet van een rustige tijd terwijl je op het internet surft en allerlei taken op de desktop uitvoert. Het werkt zijn virusdefinitiedatabase meerdere keren op een enkele dag bij om voorbereid te blijven op de nieuwste en zero-day bedreigingen zonder enige fout. Dus, je krijgt uitgebreide online bescherming om al je digitale deuren te beveiligen met de hulp van 360 Antivirus Pro.

Of je nu offline of online bent, het helpt je om de integriteit van het systeem, online privacy en gegevensbeveiliging te behouden. Je geniet van een rustige tijd terwijl je op het internet surft en allerlei taken op de desktop uitvoert. Het werkt zijn virusdefinitiedatabase meerdere keren op een enkele dag bij om voorbereid te blijven op de nieuwste en zero-day bedreigingen zonder enige fout. Dus, je krijgt uitgebreide online bescherming om al je digitale deuren te beveiligen met de hulp van 360 Antivirus Pro.

Ja, 360 Antivirus Pro is een gratis antivirus voor Windows 11! Je kunt naar de officiële website gaan en het antivirusprogramma op je Windows-apparaat downloaden. De download en installatie zijn gratis. Je kunt het gebruiken om je apparaten te beschermen tegen online malware-infecties en om eerder bestaande bedreigingen op je apparaat te verwijderen. Je krijgt de kans om alle premium tools en functies te gebruiken met dit gratis antivirusprogramma. Het zal je een naadloze computerervaring bieden terwijl je op het internet surft en verschillende taken uitvoert met systeemapps.

Ja! Het zal de verwerkingssnelheid van je apparaat positief beïnvloeden. Het heeft systeembeheertools zoals opstartbeheer die systeembronnen optimaliseren en deze verplaatsen om taken met prioriteit uit te voeren. Als er onnodige programma’s of apps op de achtergrond draaien die op dit moment niet in gebruik zijn, kun je ze uitschakelen. Je kunt instellen welke apps en programma’s op de achtergrond moeten draaien en welke niet met behulp van extra instellingen. Je kunt resource-intensieve programma’s uitschakelen en de verwerkingssnelheid van je apparaat vertragen.

Daarnaast is het een ultralichte ontwerp PC-beveiligingssoftware die minimale systeembronnen gebruikt en op de achtergrond draait zonder de hoofdoperaties te verstoren. Daarom heeft het geen negatieve invloed op de prestaties van je pc. In plaats daarvan verbetert het de snelheid en verwerkingskracht van je pc, waardoor je sneller toegang hebt tot gegevens en je taken zonder problemen kunt voltooien.

Ja, Windows 11 is relatief veilig in vergelijking met eerdere versies. Het wordt geleverd met de ingebouwde Microsoft Defender, die realtime beveiliging biedt tegen malware, virussen en andere veelvoorkomende cyberbedreigingen. Het heeft een slim scherm geïntegreerd in Microsoft Edge. Het waarschuwt gebruikers voor onveilige en schadelijke websites, apps en gewijzigde downloads met kwaadaardige virusbedreigingen. Het biedt veilige Wi-Fi- en Bluetooth-verbindingen, zelfs op openbare plaatsen, restaurants, winkelcentra, clubs of andere gemeenschappelijke sociale ruimtes.

Het zorgt voor geavanceerde authenticatie en encryptie voor wifi- en Bluetooth-verbindingen. Als gevolg hiervan ben je veilig, zelfs op openbare netwerken en draadloze apparaten. Combineer alle functies, en je krijgt een uitgebreide beveiligingssuite tegen cyberdreigingen en malware-infiltraties op je apparaten. Gezien alle feiten is het een goed idee om te upgraden naar de Windows 11-versie als het gaat om online bescherming.

Ja, je kunt Windows Defender en een extra beveiligingsprogramma tegelijkertijd op je pc gebruiken. Het laatste aanvult uw bestaande online beschermingshulpmiddelen om hun efficiëntie te maximaliseren en vult de kwetsbaarheidsgaten tegen potentiële malware-infiltraties. Wanneer je twee beveiligingsprogramma’s op hetzelfde systeem draait, botsen ze niet met elkaar. In plaats daarvan werken beide softwareprogramma’s in hun voorgeschreven zones. Dus, je ervaart geen conflicten, strubbelingen of valse positieven wanneer je twee beveiligingsprogramma’s tegelijkertijd op hetzelfde apparaat draait.

Ja, je kunt je computer zeker verdedigen tegen ransomware. 360 Antivirus Pro biedt krachtige anti-ransomwaretools die uw systeem beschermen tegen dodelijke versleutelingsvirussen. Het detecteert potentiële bedreigingen vanaf het allereerste begin en neutraliseert de coderingsmogelijkheden die voorkomen dat ze de gegevens en toegangspunten van uw apparaat vergrendelen of versleutelen. Het monitort voortdurend om verdachte activiteiten te detecteren, zoals ongeautoriseerde bestandswijzigingen en abnormale gedragingen. In dergelijke omstandigheden wordt onmiddellijk actie ondernomen om de bedreigingen te neutraliseren en ze van uw computer te verwijderen.